1 maart 2019 – Kids van Posterholt: we want you!

Jongens en meisjes van Postert? Willen jullie uit je dak gaan op een supergroot podium voor wel 1000 mensen? Dit is jullie kans! Harmonie Wilhelmina heeft jullie hulp nodig om van Amazing Postert 2019 tot het allercoolste, allerchillste feest van het jaar te maken. We want you!

We nodigen alle kinderen uit groep 5 tot en met 8 van basisschool De Draaiende Wieken uit om samen met de harmonie én lokale gitaarhelden een spetterend optreden te geven tijdens Amazing (zaterdag 13 april in Sporthal De Wieë in Posterholt). Je leert speciaal hiervoor ukelele (soort klein gitaartje) spelen.

Hoe kun je meedoen?

  1. Door het superleuk te vinden! 🙂
  2. Door op vrijdag 12 april om 18.00 uur en op zaterdag 13 april om 19.00 in de sporthal te zijn. Dan oefenen we samen met de harmonie en ‘grote’ gitaristen.
  3. Door te oefenen op de ukelele, thuis en op school.
  4. Door je uiterlijk 10 maart op te geven: amazing.postert.kids@gmail.com

Tuurlijk krijgen alle deelnemende kids één vrijkaartje om hun grootste fan mee te brengen. Ook mag je de ukelele na afloop houden als aandenken aan deze geweldige ervaring.

PS: Op 24 maart tijdens de Geluksdag van de Gemeente Roerdalen is er van alles te doen in Cultureel Centrum Beuk in Posterholt. We gaan dan ook de ukeleles versieren. Als je meedoet met Amazing ben je van harte welkom tussen 14.00 en 16.30 uur om je eigen ukelele te versieren. 

No Comments