13 maart 2019 – Vijftien kids leren ukelele spelen voor Amazing Postert

Te gek! Maar liefst vijftien jongens en meisjes van basisschool De Draaiende Wieken hebben zich aangemeld om mee te doen met Amazing Postert. Zij gaan samen met Harmonie Wilhelmina én alle artiesten shinen op het podium op 13 april. Allemaal met hun eigen mini-gitaar, een ukelele. Komende weken gaan de kids onder leiding van Hub Boesten het wereldberoemde gitaarriffje uit Smoke on the Water van Deep Purple oefenen.

Daar blijft het niet bij: ook gaan ze hun ukelele zelf pimpen op 24 maart in Cultureel Centrum De Beuk in Posterholt. Want een beetje gitar hero heeft natuurlijk een uniek instrument. Wist je trouwens dat dat er die 24e allerlei leuke muzikale activiteiten zijn voor jong én oud? Harmonie Wilhelmina zorgt voor toffe workshops en ook zijn er sjieke optredens. Van 14.00 tot 16.30 uur. Gratis entree. Check de poster –>

De harmonie is apetrots dat zoveel jongens en meisjes meedoen aan Amazing Postert. Als dank voor hun deelname mogen deze mini gitaarheldjes hun eigen ukelele houden én hun grootste fan meenemen naar dit onvergetelijke evenement!

 

No Comments