25 januari 2019 – Amazing Postert zoekt Guitar Heroes

Ben jij de Jimi Hendrix van de Roerstreek? De Slash van Midden-Limburg? Of de Ritchie Blackmore van het zuiden? Kortom, een gitarist die het cool vindt om te spelen voor een groot publiek? Dan is harmonie Wilhelmina Posterholt op zoek naar jou!

Op zaterdag 13 april organiseert de harmonie het spectaculaire meezingconcert Amazing Postert. In een bomvolle sporthal speelt de harmonie met bekende en lokale zangers, met een steengoede band en een flitsende lichtshow meezingbare muziek voor het 1000-koppige publiek. En – als jij mee wil doen als gitarist – ook met jou!

Amazing Postert heeft elke keer een ander thema. In 2014 hielpen tientallen koperblazers de harmonie om het concert nog spectaculairder te maken onder de noemer ‘Knetterend Koper’ en in 2016 waren het slagwerkers die zorgden voor “Sjlaonde Herrie”. Drummers van jong tot oud gaven een solo weg voor het uitzinnige publiek. Aankomende editie staat de gitaar centraal in het wervelende programma met als thema “Guitar Heroes”. De bedoeling is dat het muzikale hoogtepunt van Amazing Postert bestaat uit een samenspel van een heleboel gitaristen.

Speel jij gitaar en lijkt het je sjiek om te shinen voor een groot en enthousiast publiek? Of je nou akoestisch of elektrisch speelt, een beginner bent of een semi-professional, iedere gitarist mag meedoen. En als je durft mag je een waanzinnige solo laten horen. Als uitsmijter spelen we met alle gitaristen, harmonie en band Smoke on the Water van Deep Purple.

Meedoen? Meld je aan via het onderstaande formulier. We verwachten je dan op de repetities op 31 maart om 12.00 uur en op 9 april om 18.00 uur. Locatie: Cultureel Centrum de Beuk in Posterholt. Vrijdag 12 april is de generale repetitie in sporthal De Wieë (Heerbaan) in Posterholt, zodat we 13 april kunnen knallen. Span die snaren en tot snel!

No Comments