Deelnemers

Big Benny, Rob Reyners, 10 Feet Up, Robin Schreurs en Debby Thebrath gaan Amazing Postert samen met Harmonie Wilhelmina Posterholt tot een onvergetelijk feestje maken. En bij deze toppers blijft het niet. Ook doen bijna twintig lokale Guitar Heroes mee. Net als een boel mini-gitaarheldjes (kids van basisschool De Draaiende Wieken uit Posterholt). Amazing toch?

 

Guitar Heroes

GuitarHeroesWow! We hebben ze gevonden hoor… De Jimi Hendrix, Slash en Ritchie Blackmore van de Roerstreek. Bijna twintig gitaristen uit Postert en omgeving gaan de uitdaging aan om samen met harmonie Wilhelmina Posterholt te spelen voor een groot publiek. Wanneer?

Op zaterdag 13 april natuurlijk. Tijdens het spectaculaire meezingconcert Amazing Postert. In een bomvolle sporthal speelt de harmonie met bekende en lokale zangers, met een steengoede band en een flitsende lichtshow meezingbare muziek voor het 1000-koppige publiek. En met de lokale guitar heroes dus, die zich massaal hebben aangemeld.

Zo massaal dat de inschrijving inmiddels is gesloten. Wil je genieten van dit gitaargeweld tijdens de grande finale van Amazing Postert, van Smoke on the Water van Deep Purple met de lokale gitaarhelden? Gauw kaarten bestellen op deze website of halen bij de voorverkoopadressen Cube Computers/Auto Bustin in Posterholt. De snaren zijn gespannen… 😉

Binnenkort meer info over de deelnemende artiesten…

Onze hoofdsponsors