Laatste nieuwtjes

18 maart 2019 – Win kaartjes met prijsvraag Gilsing

Komende weken kun je niet om Amazing Postert heen. Natuurlijk slaan we flink op de trom om ons evenement bij zoveel mogelijk mensen in Postert en omstreken bekend te maken. Zo staat deze week een prijsvraag in alle lokale bladen van Gilsing. Wil jij gratis kaartjes winnen? Beantwoord dan de volgende vraag juist: van welke school komen de mini-gitaarheldjes? Weet je het? Mail vóór 29 maart naar redactie@gilsing.nl

13 maart 2019 – Vijftien kids leren ukelele spelen voor Amazing Postert

Te gek! Maar liefst vijftien jongens en meisjes van basisschool De Draaiende Wieken hebben zich aangemeld om mee te doen met Amazing Postert. Zij gaan samen met Harmonie Wilhelmina én alle artiesten shinen op het podium op 13 april. Allemaal met hun eigen mini-gitaar, een ukelele. Komende weken gaan de kids onder leiding van Hub Boesten het wereldberoemde gitaarriffje uit Smoke on the Water van Deep Purple oefenen.

Daar blijft het niet bij: ook gaan ze hun ukelele zelf pimpen op 24 maart in Cultureel Centrum De Beuk in Posterholt. Want een beetje gitar hero heeft natuurlijk een uniek instrument. Wist je trouwens dat dat er die 24e allerlei leuke muzikale activiteiten zijn voor jong én oud? Harmonie Wilhelmina zorgt voor toffe workshops en ook zijn er sjieke optredens. Van 14.00 tot 16.30 uur. Gratis entree. Check de poster –>

De harmonie is apetrots dat zoveel jongens en meisjes meedoen aan Amazing Postert. Als dank voor hun deelname mogen deze mini gitaarheldjes hun eigen ukelele houden én hun grootste fan meenemen naar dit onvergetelijke evenement!

 

10 maart 2019 – Alleen maar kampioenen op Gala van de Buut

Hoera! Het programma voor het Groot Gala van de Buut op 14 april, daags na Amazing Postert, is rond. We zijn apetrots dat de top van de Limburgse en Brabantse buut bij ons op de bühne staat. Onze slogan is ‘eine ganse middig boekpien van ’t lache!’. Nou, geloof maar dat dat gaat gebeuren met de kampioenen van 2019: Bas van Neer (Limburgs kampioen) en Andy Marcelissen (Brabants kampioen)!

Andere ronkende namen op ons affiche: Berry Knapen, meervoudig Brabants kampioen; Fer Naus, meervoudig Limburgs kampioen; Rob Scheepers, meervoudig Brabants kampioen; Bjorn Smits, Limburgs kampioen 2018.

De presentatie is in handen van niemand minder dan Peter Vaassen. Sjiek woh? Rap kaarten halen of bestellen, want op is op.

 

Sneak preview (niet kijken als je liever wordt verrast op 14 april): https://bit.ly/2J3ChPi

4 maart 2019 – Reclame in de optocht

Nog een dikke maand te gaan tot Amazing Postert 2019. En dus hebben we carnavalsmaandag tijdens de Grote Optocht in Posterholt al flink reclame gemaakt. Elke toeschouwer langs de weg heeft een flyer gekregen en natuurlijk reed de aanhanger met reclame-spandoek voor de muzikanten van Harmonie Wilhelmina Posterholt uit. Die aanhanger duikt overal en nergens op… Amazing Postert komt eraan én dat zal iedereen weten!

1 maart 2019 – Kids van Posterholt: we want you!

Jongens en meisjes van Postert? Willen jullie uit je dak gaan op een supergroot podium voor wel 1000 mensen? Dit is jullie kans! Harmonie Wilhelmina heeft jullie hulp nodig om van Amazing Postert 2019 tot het allercoolste, allerchillste feest van het jaar te maken. We want you!

We nodigen alle kinderen uit groep 5 tot en met 8 van basisschool De Draaiende Wieken uit om samen met de harmonie én lokale gitaarhelden een spetterend optreden te geven tijdens Amazing (zaterdag 13 april in Sporthal De Wieë in Posterholt). Je leert speciaal hiervoor ukelele (soort klein gitaartje) spelen.

Hoe kun je meedoen?

  1. Door het superleuk te vinden! 🙂
  2. Door op vrijdag 12 april om 18.00 uur en op zaterdag 13 april om 19.00 in de sporthal te zijn. Dan oefenen we samen met de harmonie en ‘grote’ gitaristen.
  3. Door te oefenen op de ukelele, thuis en op school.
  4. Door je uiterlijk 10 maart op te geven: amazing.postert.kids@gmail.com

Tuurlijk krijgen alle deelnemende kids één vrijkaartje om hun grootste fan mee te brengen. Ook mag je de ukelele na afloop houden als aandenken aan deze geweldige ervaring.

PS: Op 24 maart tijdens de Geluksdag van de Gemeente Roerdalen is er van alles te doen in Cultureel Centrum Beuk in Posterholt. We gaan dan ook de ukeleles versieren. Als je meedoet met Amazing ben je van harte welkom tussen 14.00 en 16.30 uur om je eigen ukelele te versieren. 

27 februari 2019 – Gitaarhelden melden zich massaal aan

Wow! We hebben ze gevonden hoor… De Jimy Hendrix, Slash en Ritchie Blackmore van de Roerstreek. Bijna twintig gitaristen uit Postert en omgeving gaan de uitdaging aan om samen met harmonie Wilhelmina Posterholt te spelen voor een groot publiek. Wanneer?

Op zaterdag 13 april natuurlijk. Tijdens het spectaculaire meezingconcert Amazing Postert. In een bomvolle sporthal speelt de harmonie met bekende en lokale zangers, met een steengoede band en een flitsende lichtshow meezingbare muziek voor het 1000-koppige publiek. En met de lokale guitar heroes dus, die zich massaal hebben aangemeld.

Zo massaal dat de inschrijving inmiddels is gesloten. Wil je genieten van dit gitaargeweld tijdens de grande finale van Amazing Postert, van Smoke on the Water van Deep Purple met de lokale gitaarhelden? Gauw kaarten bestellen op www.amazingpostert.nl of halen bij de voorverkoopadressen Cube Computers/Auto Bustin in Posterholt. De snaren zijn gespannen… 😉 

25 januari 2019 – Amazing Postert zoekt Guitar Heroes

Ben jij de Jimi Hendrix van de Roerstreek? De Slash van Midden-Limburg? Of de Ritchie Blackmore van het zuiden? Kortom, een gitarist die het cool vindt om te spelen voor een groot publiek? Dan is harmonie Wilhelmina Posterholt op zoek naar jou!

Op zaterdag 13 april organiseert de harmonie het spectaculaire meezingconcert Amazing Postert. In een bomvolle sporthal speelt de harmonie met bekende en lokale zangers, met een steengoede band en een flitsende lichtshow meezingbare muziek voor het 1000-koppige publiek. En – als jij mee wil doen als gitarist – ook met jou!

Amazing Postert heeft elke keer een ander thema. In 2014 hielpen tientallen koperblazers de harmonie om het concert nog spectaculairder te maken onder de noemer ‘Knetterend Koper’ en in 2016 waren het slagwerkers die zorgden voor “Sjlaonde Herrie”. Drummers van jong tot oud gaven een solo weg voor het uitzinnige publiek. Aankomende editie staat de gitaar centraal in het wervelende programma met als thema “Guitar Heroes”. De bedoeling is dat het muzikale hoogtepunt van Amazing Postert bestaat uit een samenspel van een heleboel gitaristen.

Speel jij gitaar en lijkt het je sjiek om te shinen voor een groot en enthousiast publiek? Of je nou akoestisch of elektrisch speelt, een beginner bent of een semi-professional, iedere gitarist mag meedoen. En als je durft mag je een waanzinnige solo laten horen. Als uitsmijter spelen we met alle gitaristen, harmonie en band Smoke on the Water van Deep Purple.

Meedoen? Meld je aan via het onderstaande formulier. We verwachten je dan op de repetities op 31 maart om 12.00 uur en op 9 april om 18.00 uur. Locatie: Cultureel Centrum de Beuk in Posterholt. Vrijdag 12 april is de generale repetitie in sporthal De Wieë (Heerbaan) in Posterholt, zodat we 13 april kunnen knallen. Span die snaren en tot snel!

6 juni 2017 – De hoofdartiesten voor Amazing Postert 2019 zijn bekend!

Jaaaaa!!! Het is zover. Amazing Postert komt weer in zicht. Met trots maken we bekend wie onze artiesten zijn tijdens Amazing Postert 2019. Niemand minder dan… rapapapapaaaaa… Big Benny en Rob Reyners music gaan je “amazen” op 13 april 2019. Wij hebben er al superveel zin in. Reserveer alvast de datum!

AanDeKeukentafel

Onze hoofdsponsors