Laatste nieuwtjes

4 november 2021 – Toppers van De Toddezèk gestrikt

Hoera! Met heel veel plezier laten we je weten wie we deze editie van Amazing Postert hebben gestrikt als hoofdact. Rapapapa… Niemand minder dan de mannen van De Toddezèk uit Grubbenvorst gaan samen met ons een feestje bouwen op 9 april. En geloof maar dat je hun liedjes kunt meezingen.

We hoeven maar één ding te zeggen… Wao zien die hendjes? En natuurlijk zing je het lalala-gedeelte zo mee. Bestel gauw je kaartjes, zodat je samen met ons kunt bliëve plekke in Sporthoal de Wieë in Postert.

5 augustus 2021 – Amazing 2022 gaat door!

Goed nieuws! De kogel is door de kerk. Amazing Postert 2022 gaat door. De organisatie heeft besloten dat alle voorbereidingen voor dit grootse meezingfestijn in volle vaart starten.

Lang is gewacht. Wat doet het coronavirus? Welke maatregelen zijn er? Kan Amazing veilig plaatsvinden? Omdat het langzaam de goede kant opgaat… En omdat we het volste vertrouwen hebben dat de strijd tegen het coronavirus in april 2022 is gewonnen, is de knoop doorgehakt. Het is hoog tijd voor Amazing! Want wat hebben we een feestje gemist. Op zaterdag 9 april 2022 gaat het gebeuren.

Nu gaat de turbo erop. Daarom zijn de artiesten al gecontracteerd en is de sporthal rap gereserveerd. Ook starten de muzikanten van harmonie Wilhelmina direct na de vakantie met repeteren. Want natuurlijk wil Amazing Postert je ook deze keer verbazen. Hou de social media-kanalen en deze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

2 april 2021 – Amazing Postert jaartje uitgesteld

Helaas. Eigenlijk zou deze maand Amazing Postert 2021 plaatsvinden. Maar jammer genoeg kan dit supermooie meezingfestijn niet doorgaan vanwege het coronavirus. En wat hadden we graag samen met jullie gezongen, muziek gemaakt en gefeest. Het is niet anders. Eén ding kunnen we alvast beloven: van uitstel komt in dit geval zéker geen afstel. Blijf gezond, en tot gauw!

15 april 2019 – WAT EEN WEEKEND!

Wat een geweldig weekend hebben we achter de rug. Onbeschrijfelijk gewoon. Vooruit, in één woord dan: AMAZING!
We hopen dat het publiek net zo heeft genoten als wij als harmonie! Van Amazing Postert, maar zeker ook van het Groot Gala van de Buut.
Iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt: bedankt, bedankt, bedankt!

Op deze website vind je een heleboel sjieke foto’s en filmpjes. Graag verwijzen we ook naar de prachtige beelden die fotograaf Cord Beckmann heeft gemaakt. Klik op onderstaande foto’s om Cords fotoalbums te bekijken.

 

13 april 2019 – Wachtrij tot aan de Plus (bijna dan…)

Een tip voor vanavond: zorg dat je op tijd bent. Drie jaar geleden stond de rij om binnen te komen tot aan de Plus… (bijna dan). Amazing Postert begint om 20.00 uur precies en de spectaculaire opening wil je niet missen!

Nog altijd geen kaartje? Je kunt nog bestellen via deze website of een kaartje kopen aan de kassa. Er zijn er nog een paar.

Lukt het je niet om aanwezig te zijn, maar wil je toch volgen wat er gebeurt in de Sporthal? Kijk naar onze livestream op Facebook: www.facebook.com/AmazingPostert

12 april 2019 – Generale repetitie

De generale repetitie is in volle gang!
Nog ein nachje sjlaope (nou ja, vanne sjpanning zal dao waal weinig van terech komme… NOU EN! ? Toch Ben Peters???)

12 april 2019 – Winnaar winactie Groot Gala van de Buut

Hoera! We hebben een winnaar!!!

Benieuwd wie de twee gratis kaartjes voor het Groot Gala van de Buut heeft gewonnen? Wie helemaal voor nada noppes niks mag genieten van de top van de Limburgse en Brabantse buutteredners? Kijk het filmpje!

Enne? Niet gewonnen? Dan nog gauw kaartjes bestellen voor de voorverkoopprijs op deze website of kopen aan de kassa.

11 april 2019 – Sporthal wordt concerthal

Hard gewerkt vandaag! Dankjewel aan alle vrijwilligers. Jullie zijn amazing!

Nog twee nachtjes slapen…

PS: Leve Giel, v’r höbbe uch vreselik gemis biej ‘t boewe van ‘t podium. Vanaaf ein wölkske höb g’r vas aanwiezinge gerope ?

9 april 2019 – Amazing

Vandaag hebben we weer flink geoefend…

Amazing! Dik 70 muzikanten die dik 3,5 uur repeteren.

Amazing! Blaren op de lippen van het spelen, blaren op de kont van het zitten van het lange oefenen. En tóch doorgaan.

Amazing! Hoe het klikt met artiesten Big Benny, Rob Reyners music, Robin Schreurs en Debby Thebrath en met de band 10 Feet Up.

Amazing! Dat heel veel van de muziek is gearrangeerd door onze dirigent Guido Swelsen en onze eigen Dennis Bustin.

Amazing! Het eindresultaat dat al deze kanjers komende zaterdag laten zien in Sporthal De Wieë in Posterholt.

Amazing! Dat we de duizend bezoekers bijna aantikken (wil je dit ook meemaken, moet je rap zijn…).

Amazing! Dat wil je niet missen.

4 april 2019 – Mini-gitaarhelden oefenen hun solo

Niet alleen de “grote mensen” van Harmonie Wilhelmina Posterholt, 10 Feet Up, de zangers en lokale guitar heroes oefenen keihard voor Amazing Postert…

Ook onze mini-gitaarheldjes van Basisschool De Draaiende Wieken uit Posterholt doen hun stinkende best met hulp van Hub Boesten van Bigband Boesten! Go, go, góóóó jongens en meiden, het klinkt al superruig!!! Nog 9 dagen…

3 april 2019 – Interview met Big Benny in VIA Limburg

Vandaag in VIA Limburg een groot interview met Ben – Big Benny – Peters over zijn optreden met Harmonie Wilhelmina Posterholt. Wat tof om te lezen dat hij zo vereerd is om mee te mogen doen aan Amazing Postert! Geen VIA? Klik HIER om het interview te lezen.

31 maart 2019 – Eerste repetitie met alle deelnemers

Wat woor ‘t sjpannend aafgelaupe zönjig: de eerste repetisie mit alle deilnummers aan Amazing Postert. Alvas ein klein veurpreufke van wat geer kint verwachte op 13 april!

Enne… nog 10 daag om uch kaertjes te kaupe… klik hiej!

21 maart 2019 – Reclamedoeken geplaatst

Vandaag is hard gewerkt om Amazing Postert nog meer onder de aandacht te brengen! Want, dat 13 april iets bijzonders gaat gebeuren in de Sporthal in Posterholt, dat is een ding dat zeker is! Dank aan alle vrijwilligers die zich voor meer dan 100 procent inzetten om ons meezingconcert onvergetelijk te maken.

24 maart 2019 – Kids pimpen hun eigen gitaartje

Wat een geluk! Zomaar je eigen gitaartje mogen pimpen. Maar liefst vijftien jongens en meisjes van basisschool De Draaiende Wieken hadden vandaag met recht een Geluksdag. Zij mochten tijdens de speciale middag die Harmonie Wilhelmina Posterholt organiseerde ter ere van de Geluksweek van de gemeente Roerdalen hun eigen ukelele versieren. En het eindresultaat mag er zijn. Met deze gitaartjes stelen zij zeker de show tijdens Amazing Postert! Komende weken gaan de kids keihard oefenen aan dat wereldberoemde riffje uit Smoke on the Water van Deep Purple. Wij kunnen bijna niet wachten om hen te horen én te zien!

 

18 maart 2019 – Win kaartjes met prijsvraag Gilsing

Komende weken kun je niet om Amazing Postert heen. Natuurlijk slaan we flink op de trom om ons evenement bij zoveel mogelijk mensen in Postert en omstreken bekend te maken. Zo staat deze week een prijsvraag in alle lokale bladen van Gilsing. Wil jij gratis kaartjes winnen? Beantwoord dan de volgende vraag juist: van welke school komen de mini-gitaarheldjes? Weet je het? Mail vóór 29 maart naar redactie@gilsing.nl

Onze hoofdsponsors