Voor de sponsoren

Wilt u ons een handje helpen? Omdat we graag willen dat heel veel inwoners van Posterholt en omstreken deze verbazingwekkende evenementen kunnen meebeleven, willen wij u vragen Amazing Postert en het Groot Gala van de Buut te sponsoren. Uiteraard staat er voor u een aantrekkelijk sponsorpakket tegenover. Wilt u sponsoren, neem dan contact op met Joep Bustin (06 50 51 57 36) of Jan Ramakers (0475 40 01 79).  Zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Elke bijdrage is welkom, ook als die niet helemaal past binnen het bestaande sponsorpakket. In dat geval zorgen wij voor een sponsorpakket op maat. U kunt daarbij een keuze maken uit diverse sponsormogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een liedje adopteren (verras iemand met een aan haar of hem opgedragen song) of alleen reclame op het scherm.

Wilt u sponsoren met goederen of diensten, dan kan dat ook! Denk bijvoorbeeld aan vervoer materiaal, aggregaat 75kVA, toiletwagen, drank, tafels, stoelen, drukwerk, etc.

Wilt u meteen een bedrag overmaken? Dat kan via rekeningnummer NL 02 RABO 0142 3029 96 t.n.v. harmonie Wilhelmina in Posterholt, o.v.v. sponsoring Amazing Postert 2022. Wij zullen dan contact met u opnemen over de verdere afhandeling.

 

Onze hoofdsponsors